Patoedicions

responsive icon

< Go back

Si no tens tele pinta't un quadre.


PLAY


Història d'aquest conte interactiu

Aquest conte interactiu és el projecte de final del CFS d'il·lustració d'en Gerard. Realitzat l'any 2002 a l'escola Massana. Aquest conte interactiu va ser realitzar amb format SWF de Flash i en l'actualitat aconseguir reproduir-lo és tota una aventura. Si us funciona, felicitats, sou molt afortunats. En cas contrari, podeu descarregar l'arxiu original (el trobareu a l’apartat de complements) i proveu d'obrir-lo si en el vostre sistema operatiu teniu instal·lat el Flash Player. Si trobeu dificultats per a poder visualitzar la pel·lícula, especialment a través de dispositius mòbils i tablets, no sé què aconsellar-vos!! Moltes gràcies per a la vostra atenció!

Introducció

Aquest contindria una versió interactiva (animada, narrada i sonoritzada) del conte i una part amb jocs; titulada "juga amb la Maria" on es proposa als nens la construcció d'un mòbil, d'un parell de putxinel·lis i un altre joc titulat "juga amb la natura" (idea original de Marta Ibáñez). --- . La part interactiva consistiria en les il·lustracions del llibre animades.

Conclusions

..no m'imaginava pas la feina que em portaria i els "mals de cap" que portaria a altra gent, com: els professors d'informàtica; en Joan, que ja no sé ni quants cops vam quedar per realitzar el tema de la música i els sorolls; en Jacob, el narrador, que vaig fer-li repetir la gravació força vegades i ja més tard, també gravà alguns sons; a la meva mare, que li vaig fer retocar algunes parts del text perquè ens fos més fàcil de treballar (tant en Jacob com a mi); en Jordi (que també em donà suport tècnic) i a qui li vaig "ocupar" el seu ordinador gairebé tots els caps de setmana que pujava a Perafita (el poble on encara no tenia ordinador); a la Marta, que es va inventar i va fer la seva versió del joc "Juga amb la natura" que al final no l’hi vaig posar, després de discutir-ho amb la tutora (que no vam discutir); a tots els que van fer el "càsting de veu" pel paper del "gat del terrat" (en Gerard, la Mireia i en Jacob) que també vaig treure després d'una altra "discusió", aquest cop no va ser amb la tutora (i tampoc vam discutir).

pd: un pilota mai discuteix.

Els autors

Juga amb la natura: Marta Ibáñez

Complements


Si no tens tele pinta't un quadre 

de

 Gerard BR / Teresa Ribera 

està subjecta a una llicència de

Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons. 

Els permisos addicionals als d'aquesta llicència es poden trobar a

https://patoedicions.com/. Llicència de Creative Commons